Synes om Nej tak Rapportér problem

DETENTION WHORES

Spilletid:21:13
Tag med på en vild, fræk og lystfyldt rejse ind i et forførende univers i filmen "Detention Whores"! Du vil ikke tro dine egne øjne, når du ser, hvad der foregår i skolens eftermiddagsopbevaring! De liderlige unge studerende smider deres shorts og lader lysten overtage dem i en uimodståelig passion, der vil efterlade dig i åndeløs beundring.

Bliv forført af de provokerende teenagere og deres udsøgte naturlige bryster, så små og perfekte, at du vil få hjertebanken af ren fryd. De er sultne efter forførelse og har kun én ting i tankerne - at blive taget hårdt og håndfast af deres lærer efter skoletid.

Luk op for en verden af intense, erotiske oplevelser, som kun de mest eventyrlystne kan begå sig i. Disse brændende unge skolepiger vil bevise, at de kan klare alt, når det kommer til at tilfredsstille deres dybeste lyster. Fallitagtige lektioner bliver udskiftet med udforskning af kroppe, hvor kun himlen er grænsen.

Tag del i Detention Whores' syndefulde eventyr og mærk, hvordan din egen passion bliver antændt af dette sensuelle mesterværk. Træd ind i denne verden af teenagere, naturlige bryster og en ophedet atmosfære, der vil efterlade dig varm, liderlig og i higen efter mere – denne film vil ikke lade dig være i fred!
 

RELATEREDE FILM