Synes om Nej tak Rapportér problem

DOMINA DARKS DRESSUR

Spilletid:38:09
I denne video kan du se den straffekyndige dominatrix Domina Dark styre sine tre sex-undersåtter med hård hånd: Transen Susanne, Latexslaven og Hunden. Den rutinerede dominatrix beordrer Transen Susanne til at fylde sine bryster med saltvand, så de er spændte og klar til at modtage smæk med flade hænder og pisk. ”De er slet ikke store nok,” kommanderer Domina Dark, ”kom noget mere vand i.”

Når Susanne har fyldt brysterne til bristepunktet, spændes hun op i armene ved hjælp af lænker og reb, med assistance fra Latexslaven. Hendes bryster straffes til de er røde og ømme, og hun beordres på knæ for at sutte Latexslavens pik, mens Domina Dark niver den gaggede slave i bollerne og brystvorterne igennem den hudtætte dragt, samt dresserer slavens uartige røv med pisk.

Den sidste slave, Hunden, lukkes ud af buret. ”Der er en pik mere her,” siger Domina Dark. Susanne får en pik i hver hånd, mens suttelæberne skifter frem og tilbage, men det er Latexpikken, der er i fokus, og Hunden sendes hjem i buret. Domina Dark beordrer Latexslaven at sprøjte ud over de spændte trans-bryster. Sexslaven mundknepper Susanne og tager imod tunge, læber og smæk, så han savler ud over sig selv. Domina Dark forsikrer ham: ”Du ved, hvad der sker, hvis du ikke kommer udover hendes patter, så skal du smage min pisk.”

RELATEREDE FILM