Synes om Nej tak Rapportér problem

DOUBLE TROUBLE

Spilletid:13:35
Du bliver taget med storm i denne vilde og frække pornofilm, baseret på vores populære film, Double Trouble. Glem alt om kedeligt og passivt, for denne film vil tage dig med på en livlig og intens rejse.

To smukke lesbiske rødhårede kvinder er hovedpersonerne i denne film, der udspiller sig i det frække USA. De indbyrdes lidenskaber og begær er uden grænser, og denne gang er det ikke kun kærlighed, der er i fokus - det er også SM og bondage. Hun dominerer sin kæreste med passion og lyst, og begge kvinder udforsker nye og intense seksuelle grænser.

I Double Trouble er der ingen begrænsninger. Begæret mellem disse kvinder eksploderer, og du kan være med til at opleve deres eventyr. Tag del i deres intense lyst og oplev, hvordan disse kvinder udforsker SM og bondage på en helt ny og forførende måde.

Double Trouble er en film, der vil sætte dine sanser i brand og efterlade dig med en uovertruffen oplevelse. Glem alt om hverdagens monotoni og lad dig forføre af disse smukke kvinder og deres intense begær. Slå dig løs og lad dig mærke af Double Trouble.
 

RELATEREDE FILM