Synes om Nej tak Rapportér problem

EATING POUSSE

Spilletid:13:40
Kom med ind i køkkenet, hvor chefkokken Antoine Pousse tryller de frækkeste retter frem! I denne saftige film får du serveret en overdådig servering af pikante og dampende hotte måltider. Fra en pikant cubansk frækkert til en lækker hovedret med chefens kone, der går det helt til grænsen af det ekstreme.

Antoine Pousse er på dette vanvittige kulinariske eventyr ikke bange for at tage den helt ud. Han krydrer hver ret med sin uimodståelige sensualitet og ekspertise. Brug dine sanser og lad dig forføre af hans magiske hænder, der forvandler råvarerne til ægte lystføde.

Tag med på en oplevelse, hvor der ikke kun bliver smurt lækre sager på maden, men også på de smukke brunette skønheder, der hjælper Antoine med at tilfredsstille sin appetit. Overgiv dig til deres frække drillerier og nyd synet af deres bryster">store bryster, der hopper og gynger i takt med deres hengivne arbejde.

"Eating Pousse" er en heftig film, der får dig til at savle både efter mad og efter mere. Gør dig klar til et saftigt, syndigt og særdeles frækt foretagende, hvor passionen både smages og føles. Dette er en filmoplevelse, der kun findes i USA, og som du ikke vil gå glip af. Så kom og få det hele i munden!
 

RELATEREDE FILM