Synes om Nej tak Rapportér problem

ELGJAGT ENDER I FRÆK FIRKANT

Spilletid:12:43
Elgjagt ender i fræk firkant, når to danske jægere, Don LP og Lucas, kommer på en helt utraditionel jagtrejse i skoven. Men det er ikke vilde dyr, de ender med at jage. Det er to danske pornotøser, Natasha og Marie Mille, der med deres sprudlende energi og frække tricks forvandler skoven til et hedt og lidenskabeligt univers.

Pigerne tager deres geværer i hånden og sigter mod de to jægere. Men i stedet for skud, byder fyrene på noget helt anderledes - en lyst, der ikke kan ignoreres. Natasha og Marie er mere end villige til at gå på kompromis og tage imod det tilbud.

Den danske sensuelle skov bliver til et frækt legeplads, hvor bryster">store bryster, gruppesex og brunetter kommer i centrum for en hed og hjertebankende oplevelse. Elgjagten bliver til en sensuel firkant, hvor alle sanser og begær bliver tilfredsstillet.

Bliv forført af Jade Summers, Natasha og Marie Mille, når de rykker grænserne for, hvad man kan opleve i naturen. Kom med på en dansk sexeventyr, der vil tænde alle dine indestængte fantasier. Velkommen til Danmarks frække jagtmarker, hvor intet er for vildt og lidenskaben omfavner os alle.

RELATEREDE FILM