Synes om Nej tak Rapportér problem

ELISE I ROMANTISK KNALD VED SKOVSØEN.

Spilletid:17:03
Tag med på en forførende og livlig rejse af begær og længsel i filmen "Elise i romantisk knald ved skovsøen". Dette erotisk pirrende eventyr vil absolut få dine sanser til at sitre i ren ekstase!

Elise, den betagende skønhed fra Sverige, tørster efter spænding og eventyr. Og hvad er mere spændende end et hedt samleje i det fri? I denne skamløse film bliver du inviteret til at være en flue på væggen, når Elises lystne fisse forkæles af en velskabt dansk pik ved skovsøen. Oplev den intense passion og krydrede erotik, der blomstrer i det frie naturlandskab!

Denne film er inspireret af den legendariske kondompakke fra Näkken, der forførte sindene og vækkede seksuelle fantasier. Lad dig forføre af den skandinaviske lyst og udforsk det erotisk frisindede univers.

"Midsommarfesten" er titlen på den svenske DVD-udgivelse, der har skabt minder for livet. Natur, bryster, blondiner og udendørsaktiviteter er blot nogle af de fristelser, du vil opleve i denne eksplicitte film.

Bliv en del af det svenske eventyrland og giv dig hen til de udsøgte fornøjelser i "Elise i romantisk knald ved skovsøen". Så bliver dit ophold ved skovsøen aldrig det samme igen!

RELATEREDE FILM