Synes om Nej tak Rapportér problem

FALLO GROSSE

Spilletid:34:47
I "Fallo Grosse" får du en oplevelse, der vækker dine vildeste lyster til live! Den sprudlende Frederica Tommasi er tilbage for at optræde kun for dig. Gør dig klar til en forførende rejse gennem Italien, hvor vores hovedrolleindehaver tager dig med på en sexet tur gennem alle dine favoritkategorier.

Tag del i de mest eksplosive trekantsex-scener, hvor vores smukke stjerner udforsker hinandens lyster og grænser. Oplev intet mindre end dobbel-hul action, når vores hovedperson bøjer sig over for uimodståelig fristelse og intens nydelse.

I "Fallo Grosse" bliver du forkælet med et udvalg af mørke og lyse skønheder iført forførende lingeri, der kun lader fantasien være din grænse. Lad dig betage af deres smukke former og forførende bevægelser.

Filmens dampende italienske atmosfære vil forstærke din oplevelse og lade dig føle, at du selv er til stede i de hedeste øjeblikke.

Så giv dig selv lov til at nyde "Fallo Grosse" og lad passionen tage over, når vores medvirkende leverer den mest intense og sensuelle oplevelse. Dette er en film, du ikke vil gå glip af!
 

RELATEREDE FILM