Synes om Nej tak Rapportér problem

FAT SEX IN THE CITY 2, SCENE 2

Spilletid:35:37
Fat Sex In The City 2, Scene 2 er en hed og vovet film, der leverer lige præcis det, som titlen antyder. Vi følger en velvoksen og sexet forretningskvinde, der efter en lang dag i byen, støder på en charmerende tøjsælger. Med et blink i øjet og et særdeles frækt tilbud, bliver hun nærmest revet med af den sorte skønhed ved navn Lasha Lane.

Det er en eksplosiv og pirrende blanding af mørk og lys, når disse to ener mødes. Hun ifører sig det mest forførende lingeri, der bare fremhæver hendes naturligt velskabte bryster og får alle øjne til at hvile på hende. Og Lasha er bestemt ikke bleg for at vise, hvad hun har mellem benene. Med sin sort pik formår hun at tilfredsstille kvinden på måder, hun aldrig før har oplevet.

Deres intense seksuelle leg indebærer selvfølgelig også analsex - for hvorfor skulle man nøjes med det almindelige? De udforsker sammen nye grænser, og begge parter nyder i fulde drag hinandens kroppe og lyster. Fat Sex In The City 2, Scene 2 er en sikker vinder for dem, der elsker at se ekstra fyldige kvinder blive tilfredsstillet på den mest frække og sanselige måde. Lad dig forføre af dette passionerede møde og lad hver eneste scene tage dig med ind i en verden af ren nydelse.
 

RELATEREDE FILM