Synes om Nej tak Rapportér problem

FELIX THE LUCKY SLAVE 2, SCENE 3

Spilletid:8:10
Felix The Lucky Slave 2 er tilbage med endnu en legendarisk scene, der vil efterlade dig sulten efter mere! Denne gang får du fornøjelsen af at opleve en brændende hed dominatrix, der forkæler og styrer en heldig fyr, som aldrig har oplevet noget lignende før.

Vores dominatrix er intet mindre end en ægte femme fatale med en utrolig krop og en sikkerhed i sin magt, der vil bringe dig i knæ. Hun er iført det mest pirrende lingeri, der fremhæver hendes perfekte kurver og lægger op til en uimodståelig kombination af ynde og rå seksualitet.

Få et nærmere kig på hendes forførende fødder, der næsten kan fortrylle enhver. De er perfekt velplejede, og hun elsker at se den heldige slave nyde hvert eneste øjeblik, hvor han får lov til at tilbede dem.

Men lad dig ikke narre af hendes uskyldige udseende. Denne dominatrix har en mørk side, der er dækket af blødt læder, og hun ved præcist, hvordan man bruger det til at pirre og straffe. Hendes evne til at lege med smerte og lyst vil få dine sanser til at eksplodere af ulidelig spænding.

Så træd ind i Felix The Lucky Slave 2, Scene 3, og oplev en verden, hvor dominans og passion forenes på den mest intense og tilfredsstillende måde. Get ready to surrender, for this dominatrix is ready to take you on the ride of your life!
 

RELATEREDE FILM