Synes om Nej tak Rapportér problem

FETISH FEVER 2

Spilletid:19:27
Tag med på en vild rejse ind i fetish-verdenen i Fetish Fever 2! Slip din indre passion løs, når David "Fissemanden" Christopher tager dig med på opdagelse i en eksklusiv verden fyldt med fristelser og forbudte lyster.

Følg med, når vores hovedperson viser dig rundt i hans forførende univers. Han præsenterer dig stolt for hans uimodståelige babes, der er klar til at udforske de mest intense fetish-fantasier. Gå ikke glip af denne enestående chance for at se smukke og modige kvinder samles til en ægte fetish-fest!

Vær forberedt på at blive målløs af beundring! Disse skønheder går nemlig langt ud over dine vildeste drømme og grænser. De er klar til at gå til det ekstreme for at tilfredsstille deres lyster og dine fantasier.

Fetish Fever 2 er den ultimative film for alle, der holder af lidenskabelig og stærk erotisk nydelse. Skru op for temperaturen og lad din krop og sind blive overvældet af ren fryd. Du vil opleve en verden, hvor kærligheden til fetish og hetro-seksualitet mødes i perfekt harmoni.

Denne film er en autentisk erotik-oplevelse, du ikke må gå glip af. Glem alt om hverdagen og lad dig forføre af den amerikanske lidenskab for fetish. Kom ind i varmen og opdag Fetish Fever 2 – din drømmeverden venter på dig!
 

RELATEREDE FILM