Synes om Nej tak Rapportér problem

FETISH FEVER 2

Spilletid:17:46
Beskrivelse:

Tag med på en svimlende rejse ind i fetish-verdenen med ingen ringere end den uovertrufne David "Fissemanden" Christopher! I "Fetish Fever 2" vil du opleve en helt ny dimension af tabu-udfordringer, der vil sende dig ud på kanten af dit sæde og efterlade dig varm i kinderne.

Vores hovedperson efterforsker kinks og fantasier, der får selv de modigste hjerter til at banke hårdt. Han vil guide dig igennem hans eksplosive univers af nydelse og begær, hvor ingen grænse er for langt ude.

Når kameraet ruller, og de forførende sekretærer træder ind i billedet iført forførende lingeri, drages du ind i en verden af dominerende fristelser. Dominatrixens magtfulde hånd vil føre dig ind i mørkets lystfulde afkroge.

Men der er mere! Fødder spiller også en afgørende rolle i denne hede film. Du vil være vidne til forkælelsen af disse himmelske lemmer, som bliver tilbedt og udforsket på utallige måder.

Hold fast, for du vil blive revet med i en pirrende rejse, der er så intens, at du dårligt kan tro dine egne øjne. "Fetish Fever 2" er en festlig oplevelse fyldt med udforskning af grænser, sensuel lidenskab og ekstem, dampende action.

Kom og bliv medlem af denne hæsblæsende eventyrrejse gennem fetish-verdenen, hvor kun de modigste kan følge med. Bare vær forsigtig, for når du først er fanget, vil du aldrig vende tilbage til dit gamle jeg!
 

RELATEREDE FILM