Synes om Nej tak Rapportér problem

GRAND SLAM 2

Spilletid:36:47
Tag med på en vild og fræk rejse ind i det forbudte i Grand Slam 2! Denne hedonistiske perle flytter grænserne for, hvad der er muligt, når det kommer til erotiske film.

Det er sandt, at der ikke er nogen baseball i Grand Slam, men denne film er bestemt en homerun, når det kommer til at tilfredsstille dine inderste lyster. Træd ind i en verden af uovertruffen nydelse, hvor Cumshots, Brunetter, Røv og Gruppesex er bare nogle af ingredienserne, der vil sende dine sanser på en sensuel rutsjebanetur.

Disse skønheder fra USA ved præcis, hvad de vil have, og de er ikke bange for at vise det. Så lad dig forføre af deres forførende charme og deres insatiable lyst til at udforske alle de frække hjørner af deres fantasier.

Grand Slam 2 er ikke bare en film, det er en oplevelse, der vil efterlade dig forpustet og ønsker mere. Så kom ombord og bliv taget med på den mest intense, udsøgte og lidenskabelige rejse nogensinde. Lad os give dig den ultimative orgasmeoplevelse. Velkommen til Grand Slam 2 - hvor intimitet og liderlighed mødes i det mest eksplosive sammenstød!
 

RELATEREDE FILM