Synes om Nej tak Rapportér problem

HIGH HEELS AND GLASSES

Spilletid:22:57
High Heels and Glasses er en lækker og pikant pornofilm, der bringer dig til det vildeste klimaks. Glem alt om kedelige og intellektuelle samtaler - i denne film er der kun én ting, der tæller, og det er at tilfredsstille alle dine forbudte og frække lyster.

Her får du serveret de mest forførende scener med smukke kvinder iført strømpebukser og et par frække briller. Disse kloge og sexede babes ved præcis, hvordan de skal håndtere et par stiletter og bruger dem til at dominere og pirre deres partnere. Intet er for vildt for dem, og de er ikke bange for at give sig hen til alle typer af nydelse.

Du kan se frem til at blive bjergtaget af filmens intense cumshots og de massive pikke, der fylder helt ud. Dette er den perfekte film for dig, der ikke kan få nok af højhælede skønheder og deres sensuelle eventyr. Succesen bag denne film er ikke overraskende, da den kommer fra det frække land, USA. Sæt dig godt til rette og lad High Heels and Glasses overtage dine fantasier og guide dig ind i en verden af uforfalsket og pirrende tilfredsstillelse.
 

RELATEREDE FILM