Synes om Nej tak Rapportér problem

HUNGRY

Spilletid:12:44
I den saftige og forførende film "Hungry" tager den charmerende Barret (spillet af den hæmningsløse Dillion Day) sin narrefærd til nye højder. Hans evne til at tiltrække og bedrage rige gifte koner er legendarisk, men alt ændrer sig, da han støder på den forførende Lorena (spillet af den lystne Dee).

Lorena er fanget i et mareridt med en grusom ægtemand, men da Barret kommer ind i hendes liv, opdager han, at grænsen mellem godt og ondt begynder at sløre sig. I en eksplosion af begær og passion står de over for hinanden og udforsker en lyst, der er langt mere intens end noget, de nogensinde har oplevet før.

"Hungry" tager dig med dybt ind i deres vilde og rå sexeventyr, hvor intet er forbudt. Hans charme og hendes sensuelle fristelser bliver til eksplosive øjeblikke af ren lyst, fyldt med hardcore-action og vilde cumshots. Brunette-skønheder bliver forført, og deres begær bliver tilfredsstillet i en fræk leg af forbudt nydelse.

Denne erotiske filmperle, der er født i hjertet af USA, vil få dine sanser til at sitre og efterlade dig sulten efter mere. Hvis du er klar til at opleve et seksuelt eventyr, der vil tage dig uden for din comfort zone, vil "Hungry" helt sikkert tilfredsstille dine dybeste lyster og fantasier.
 

RELATEREDE FILM