Synes om Nej tak Rapportér problem

HYGGE, MASSAGE OG SEX MED JOSIE

Spilletid:23:07
Kom med ind i en verden af intimitet, sjov og total frækhed i filmen "Hygge, massage og sex med Josie". I denne uforglemmelige oplevelse får du mulighed for at være en del af et gennemført erotisk eventyr med den uimodståelige Josie.

Bliv grebet af den passionerede og sensuelle massage, der langsomt udvikler sig til et højoktanet inferno af begær. Den smukke blonde Josie ved, hvordan hun skal forkæle og pirre en heldig fyr – det er ikke til at modstå! Hendes plan er klar, og inden længe er hendes sultne mund forvandlet til et paradis af intenst oralsex.

Men hvem spiller egentlig op til hvem? Det er svært at sige, når temperaturen når nye højder og begge parter mister sig selv i et klimaks af utæmmet passion. Glatbarberede unge skønheder, der er klar til at afprøve alle dine vildeste fantasier, er blot en smagsprøve på den eksklusive oplevelse, du kan forvente i denne film.

Ikke siden Adam og Eva har der været så megen hygge og sødme samlet på ét sted. Glæd dig til at blive taget med storm i "Hygge, massage og sex med Josie" – en film, der vil få dig til at glemme hverdagen og opdage nye højder af lyst og tilfredsstillelse.
 

RELATEREDE FILM