Synes om Nej tak Rapportér problem

KAMILLA I KØBENHAVN

Spilletid:36:35
Kamilla er en frækkert fra Jylland, der har taget turen til København for at smage på byens frække oplevelser. Hun længes efter pik, og det får hun i overflod, så hun kan vende tilbage til Jylland med et kæmpe smil på læben og en tilfredsstillet krop.

I denne lumre film får du alt, hvad du kan ønske dig af Kamilla og hendes bryster">store bryster. Du vil se, hvordan hun lader sin modne krop tage imod pikken med fuld kraft, og viser dig, hvorfor hun er en ægte MILF-gudinde.

Men det stopper ikke her - tag med Kamilla på en sensuel rejse fyldt med fristende strømpebukser og legesyge sexlege. Hun elsker at udforske sine lyster med bløde, bøjelige sexlegetøj, der rammer alle de rigtige steder og efterlader hende skrigende af nydelse.

"Kamilla i København" er en dansk film, hvor du får en ultimativ erotisk oplevelse med alle ingredienserne til et uforglemmeligt eventyr. Kom og deltag i Kamillas frække hævntogt gennem København, og bliv en del af denne erotiske rejse, der vil efterlade dig forpustet og tilfredsstillet - lige som Kamilla selv.
 

RELATEREDE FILM