Synes om Nej tak Rapportér problem

KELLY WELLS IS A DOMINATRIX

Spilletid:14:44
Kom og oplev Kelly Wells, den mest professionelle kneppe-maskine nogensinde! Hun er kendt for at tilfredsstille alle former for liderlige behov, men denne gang er det hende, der tager kontrollen! I "Kelly Wells Is A Dominatrix" viser hun sin dristige side, når hun dominerer andre piger med en umættelig lyst, kun Kelly kan mestre.

Hun binder og pisker hendes underdanige legekammerater, og ingen kan modstå hendes fristende og sadistiske evner. Kelly er klædt i stramt latex, som fremhæver hver eneste kurve på hendes fremragende krop. Hendes skinnende, høje støvler sætter prikken over i'et på hendes frække dominansleg.

Den hårde måde er hendes foretrukne metode, og hun er ikke bange for at udforske alle slags kinky fetisher. Hendes lyster og begær er grænseløse, og denne film leverer det vildeste lesbisk BDSM-show nogensinde set.

Kom og oplev Kelly Wells befri sin indre dominatrix i USA, hvor hun får skønheder til at sukke af både smerte og ekstase. "Kelly Wells Is A Dominatrix" er et must-see for alle frække sjæle derude!
 

RELATEREDE FILM