Synes om Nej tak Rapportér problem

LÆKRE SVENSKE TINDRA FÅR PIK

Spilletid:21:45
Tag med på en hed og pirrende rejse til Sverige, hvor den lækre og forførende Tindra viser, hvorfor hun er en ægte svensk fisse, der elsker pik. Den smukke Tindra er taget til Malmø for at indspille frække film, og hun vil efterlade dig med lystfyldte minder, du sent vil glemme.

Før kameraerne begynder at rulle, tager Tindra dig med på en vild aften i byen. Hun nyder at blive beundret og tændt af den liderlige fotograf, der ikke kan holde fingrene fra den lækre svenske krop. Hun leger diskret med sine blonde lokker, mens hun pirrer ham i offentligheden og vækker liderligheden i ham.

Men det er først, når de kommer tilbage til studiet, at Tindra viser sit sande talent. På en fristende lædersofa udfolder hun sig med en intens lidenskab og får fotografens pik til at eksplodere af liderlighed. Hendes talent for prøvefilmning kommer virkelig til sin ret, når hun viser sine frække evner foran kameraet.

Lækre svenske Tindra får pik er en erotisk mesterværk, der vil efterlade dig med et åndeløst åndedræt og en ustyrlig trang til at udforske mere af Tindras skandinaviske seksualitet. Så tag med på denne uforglemmelige rejse til Malmø og oplev en svensk frækkert, der ved, hvordan man tilfredsstiller enhver lyst.
 

RELATEREDE FILM