Synes om Nej tak Rapportér problem

MEETING MR HAPPY 640

Spilletid:7:19
Er du klar til et møde med ren og skær lykke? Kom tættere på spændingen med "Meeting Mr Happy 640". Denne saftige film tager dig med på en vild rejse gennem sensuelle oplevelser, hvor to forførende teenagere folder sig ud under vandets strømme og afskræller sig deres hemmeligheder i brusebadet.

I denne uforglemmelige film er der ingen plads til passivitet! To forførende blondiner og brunetter vil tage dig med storm i en brandvarm lesbisk fandance. Deres legesyge bevægelser og åbne sind vil bringe dig i ekstase og efterlade dig med et sugerør i hånden, klar til at suge safterne ud af livet.

Fra det øjeblik, denne erotiske eksplosion begynder, vil du finde dig selv fanget i en labyrint af glæde og lyst. Disse sexede seancer vil blive brændt ind i din hukommelse og efterlade et uudsletteligt aftryk af ren tilfredshed.

"Meeting Mr Happy 640" er en sexfilm, der er skabt med passion og kreativitet i hjertet af USA. Så hold fast og forbered dig på at opleve en oplevelse, der vil efterlade dig med en sitrende fornemmelse, der varer længe efter, at filmen er slut. Forbered dig på at møde din bedste version af lykke.
 

RELATEREDE FILM