Synes om Nej tak Rapportér problem

MR. BIG AND BRIGITTE

Spilletid:22:49
Tag med på en uforglemmelig seksuel rejse i filmen "Mr. Big and Brigitte"! Dette frækt lumre eventyr binder to helt forskellige verdener sammen i en eksplosiv blanding af begær og lyst. Rejs til Frankrig, kongeriget af erotiske oplevelser, hvor vores hovedpersoner, Mr. Big og Brigitte, leder vejen til ekstase.

I dette vovede mesterværk kommer du tæt på en helt enestående samling af mørke og lyse skønheder, der mødes for at udforske deres mest forbudte fantasier. Giv slip på dine hæmninger og lad de veludrustede hingste forføre de stramme fisser, som det bør være - rå og passioneret!

Skabt med kærlighed til erotikken og med ønsket om at tilfredsstille selv den mest kræsne tilskuer, giver denne film dig et gys af intensitet, der vil efterlade dig åndeløs. Hardcore scener blandet med kanelskuede skønheder vil efterlade dig i en tilstand af ren extase.

Tag plads i første række og lad dine inderste lyster blive vækket til live. "Mr. Big and Brigitte" er garantien for en oplevelse, du sent vil glemme. Så træd ind i en verden af fransk erotik og lad dig forføre af dette mesterværk, der vil efterlade dig fuldstændig tilfredsstillet og skrigende efter mere!
 

RELATEREDE FILM