Synes om Nej tak Rapportér problem

NIGHT SHIFT NURSES 2

Spilletid:34:23
"Nattevagtens frække sygeplejersker er tilbage i en sprudlende opfølger! Træd ind på de hvide gange, hvor begær og hed erotik blomstrer i nattens dyb. Lad dig blive forført af disse sexede sygeplejersker, der har en uimættelig trang til at tilfredsstille enhver lyst.

Den heldige læge er igen centrum for begivenhederne, når han bliver hensat til en verden af sanselige fornøjelser. Du vil blive vidne til hans uimodståelige tiltrækning på de frækkeste blondiner i uniformer, der er klar til at udføre orale kunststykker på deres bedste patient.

Men det stopper ikke der! Denne film tager dig på en vild og hedekulende rejse, hvor grænserne for lyst bliver udvidet. Kom med, når bi-seksuelle tendenser udforskes og nydes fuldt ud.

Lad dig ikke narre af disse frække strømpebukser og smilende ansigter - for under overfladen gemmer sig en verden af ren forførelse og passion. Lad "Night Shift Nurses 2" tage dig med ind i den forbudte verden af lidenskab og eksperimentation, og gør dig klar til at opleve en uforglemmelig aften i USA's underverden af intimitet."
 

RELATEREDE FILM