Synes om Nej tak Rapportér problem

NIGHT SHIFT NURSES 2

Spilletid:32:47
Stephanie, den frække sygeplejerske fra Night shift nurses, er tilbage i endnu en hed og sensuel filmoplevelse. Denne gang er hun ikke alene - sammen med hendes sexhungrende kolleger er hun klar til at tage natarbejdet til uanede højder af lyst og begær.

I den mørke og intense afdeling på hospitalet er der ingen grænser for, hvad der kan ske. Stephanie og hendes medsygeplejersker tager deres opgaver meget bogstaveligt og er ikke blege for at benytte sig af frække metoder for at tilfredsstille både deres patienter og hinanden.

Strømpebukser, Cumshots, Gangbang og Blowjobs er blot nogle af de eksklusive værktøjer, de gravide kanaler i denne film. De skamløse sygeplejersker vil gøre alt for at sikre, at hospitalet kører smurt og deres patienters behov bliver tilfredsstillet på alle tænkelige måder.

Fra gangennes mørke hjørner til operationsstuen, vil du blive taget med på en erotisk odyssé, hvor sygeplejerskernes begær og lyst er i centrum. Sæt dig godt til rette, og gør dig klar til at opleve det vildeste og mest intense orgie, der nogensinde er set i et hospital.

Denne frække film er indspillet i USA og vil med sikkerhed efterlade dig komplett
 

RELATEREDE FILM