Synes om Nej tak Rapportér problem

PASSENGER 69 2, SCENE 3

Spilletid:19:32
Kom med på en turboladet flyvetur i den hede pornofilm, "Passenger 69 2, Scene 3"! Tag med på et frækt eventyr, hvor en sexet stewardesse er i søgelyset for en gruppe hot-bloded hingste. Denne gang er det en lækker marokkansk fyr og en general-wannabe, der virkelig vil have fat i hende.

Du vil ikke kunne holde dig tilbage, når du ser de fantastiske bryster på vores smukke hovedperson. Hendes naturlige form er et syn for øjnene, der kun kan matche det vilde sexystil, der stråler ud fra hvert billede.

Filmen byder også på en retro-oplevelse af højeste kaliber. Medvirkende, der er garanteret at give dig gåsehud over hele kroppen. Og hvis du er til lidt vildere action, så er der masser af gonzo-stil undervejs for at tilfredsstille dine dybeste fantasier.

Du vil heller ikke blive skuffet, hvis du er fan af naturligt behårede skønheder. Vores dampende varme stewardesse tager det til det næste niveau med sin fristende manke.

"Passenger 69 2, Scene 3" er en intenst erotisk rejse, der udfolder sig i USA. Bliv klar til en flyvetur fyldt med lidenskab og begær, der vil efterlade dig mere end tilfredsstillet. Så tag med ombord og forbered dig på at blive revet med i denne sensuelle eventyrskytte!
 

RELATEREDE FILM