Synes om Nej tak Rapportér problem

PATTY PLENTYS GANG BANG

Spilletid:15:11
Kom og vær med, når Patty Plenty og hendes frække bande går i gang med et vanvittigt gang bang-eventyr! Denne gang er det ikke for sarte sjæle, for her er der masser af action, og Patty kan ikke få nok. Hendes bryster">store bryster og sultne mund er klar til at blive hårdt bearbejdet af flere pikke samtidig. Ingen tid til at trække vejret eller tage en pause – det her er en non-stop sexfest!

Patty Plenty er en moden blondine med en sexlyst, der ikke kan mættes. Hendes gang bang-eventyr byder på alt, hvad hjertet begærer. Gruppesex er bare begyndelsen, for denne frække dame har også en stor røv, der er klar til at blive taget hårdt i. Ingen kan modstå hendes charme og lysten til at blive fyldt ud i alle huller.

Patty Plenty's Gang Bang er den ultimative film for dig, der elsker modne blondiner med bryster">store bryster og en umættelig sexlyst. Så kom og vær med til en vild og saftig oplevelse, der vil efterlade dig tilfredsstillet og totalt udmattet. Hvem siger, at gangbangs kun er for de modige? Patty Plenty viser os, at det er for os alle sammen. Gå ikke glip af denne intensiverende sexkavalkade!
 

RELATEREDE FILM