Synes om Nej tak Rapportér problem

PLEASURE THRU PAIN 2

Spilletid:14:56
Tag med på en forrygende, pirrende rejse ind i Jim's mørke, hemmelige fantasiverden i "Pleasure Thru Pain 2". Jim er drevet af en ustoppeligt begær efter kvinder, der er så frækt og livligt, at det kan efterlade en sprængklar i spænding. Men er Jim syg? Er han pervers? Svaret vil overask dig og pirre dine sanser til det yderste.

I denne banebrydende erotisk eskapade får vi mulighed for at se ind i Jim's forbudte tanker, hvor intet er for vildt. Denne film er fyldt med dampende passion, hvor Jim drømmer om kvinder, der er villige til at tage styringen og føre ham ind i en labyrint af lyst og smerte. Latex og højhælede bliver hans uhæmmede obsession, mens han udforsker både fetish, bondage og SM - alt sammen for at opnå hans ultimative seksuelle tilfredsstillelse.

"Pleasure Thru Pain 2" er som en revolutionerende orkan af begær, der vil få dit blod til at bruse. Dette er ikke bare endnu en pornofilm, det er en rejse ind i det forbudte land, hvor spontanitet og begær hersker. Så træd ind i Jim's frække univers i "Pleasure Thru Pain 2" - som er den ultimative symfoni af hed, intens underholdning, du ikke vil kunne modstå. Dette amerikanske mesterværk vil efterlade dig forpustet og bedende om mere.
 

RELATEREDE FILM