Synes om Nej tak Rapportér problem

PLEASURE THRU PAIN 2, SCENE 2

Spilletid:13:39
Kom med på en hed og grænseoverskridende rejse ind i den seksuelle underverden i "Pleasure Thru Pain 2, Scene 2". Her møder vi en rødhåret dominatrix, hvis perfekte bryster vil tage din ånde fra dig. Denne kinky gudinde er ikke bange for at tage kontrollen og vise sin seksuelle styrke!

I denne legesyge scene drager du ind i en verden af fetish-fantasier, hvor fødderne spiller en afgørende rolle. Dominatrixen ved præcis, hvordan hun skal bruge sine smukke fødder for at få sine underdanige partnere til at adlyde. Hendes fødder er både charmerende og forførende og vil efterlade et uudsletteligt indtryk på dig.

Men vores dominatrix går ikke kun efter det blide, hun er også mester i bondage og SM. Hendes evne til at sætte smertende lystscener i gang vil sende dig ud på en orgastisk rejse. Lad dig forføre af hendes spændende lege og giv slip på din kontrol for en stund.

"Pleasure Thru Pain 2, Scene 2" er den ultimative film for dem, der søger en kombination af bryster">store bryster, fetish, fødder, bondage og SM. Lad dig forføre af denne passionerede dominatrix og oplev en verden, hvor smerte og fornøjelse smelter sammen til en overvældende og uforlignelig oplevelse. Er du klar til at tage imod udfordringen og lade dig lede af din fantasi og begær?
 

RELATEREDE FILM