Synes om Nej tak Rapportér problem

PSYCHIC

Spilletid:13:53
I den frække og forførende pornofilm "Psychic" tager Jerome Tanner og hans fantastiske cast os med på en uforglemmelig rejse ind i en verden af begær og lidenskab. Du vil blive fuldstændig overvældet af de utroligt sensuelle præstationer fra stjerner som Sylvia Saint, Lola, Nikita Denise, Gwen Summers og Chandler.

I "Psychic" er der ingen grænser for, hvor langt disse forførende kvinder er villige til at gå for at tilfredsstille deres dybeste lyster. Deres højhælede fødder strejfer modløst over deres glatbarberede legemer, mens de bruger storslåede dildoer til at udforske deres dybeste fantasier.
Denne film er ikke for sarte sjæle, da den byder på ekstrem hardcore penetration, med legemsdele der finder vej til de mest intime områder.

"Psychic" er en oplevelse, der vil efterlade dig åndeløs og sulten efter mere. Tag med til det forjættende land USA og opdag, hvorfor denne film er en sand skat for alle, der elsker passioneret erotik og dampende hedt sex. Du vil ikke kunne modstå fristelsen - velkommen til en verden, hvor dine vildeste fantasier bliver til virkelighed.
 

RELATEREDE FILM