Synes om Nej tak Rapportér problem

PUSSYLICIOUS

Spilletid:22:11
Kom med på en eksplosiv og uimodståelig rejse ind i den erotiske verden med filmen "Pussylicious". Glem alt om de søde stykker saftigt slik, for intet kan måle sig med en frisk og forførende våd fisse! Denne film vil tage dig med på en våd og vild rejse, hvor intet er for frækt og intet er for temmelig.

Medvirkende i denne sensuelle film er de mest glatbarberede og frække damer, som er klar til at forføre dig med deres sanselige bevægelser og saftige fantasier. De jonglerer med dildoer, som om de var tryllestave, og de ved præcis, hvordan de skal bruge dem for at give dig den ultimative nydelse. De mørkhårede skønheder, der pryder denne film, vil tage dig med storm og efterlade dig desperat efter mere.

"Pussylicious" er en europæisk produktion, men den låner sin begærlighed og passion fra den amerikanske scene. Denne film bringer det bedste fra begge verdener sammen og giver dig en oplevelse, du aldrig vil glemme. Så giv efter for din nysgerrighed og lade dig rive med af den ekstase, der venter dig i "Pussylicious". Velkommen til paradisets våde oasis!
 

RELATEREDE FILM