Synes om Nej tak Rapportér problem

RODNEY MOORE'S THE DOCTOR IS IN, SCENE 2

Spilletid:32:16
Liderligt, vildt og uimodståeligt! Tag med på en eksplosiv rejse ind i Dr. Rodney's vanvittige univers, hvor begær og kærlighed rører sig i en forførende symfoni. I denne anden scene er der ingen tvivl om, at lægens konsultation tager en helt ny drejning!

Dr. Rodney er ikke bare en læge, han er en mester i at tilfredsstille sine liderlige patienter. Han starter med at forkæle den sexede Nicole med det mest intense misseleg, du nogensinde har set! Hendes safter flyder, og hendes blik af lyst siger det hele. Men den gode doktor kan ikke bare nøjes med at slikke fisse, han ønsker mere. En saftig og øjeblikkelig erektion er uundværlig.

Det er her, at passionen eksploderer! Med sit monstrøse sorte lem trykker Dr. Rodney sig mod Nicoles stramme indgang, og hun skriger af fryd. Han rammer præcist de rigtige steder, mens hun tigger om mere og mere. På kanten af ekstase tager hans cremede udbrud hende med storm, og hun bliver efterladt med et smil på læben og minderne om en oplevelse, der vil hjemsøge hende for evigt.

Kom og oplev den forførende blanding af onani, rødhårede skønheder, POV-action, amatører og den mest indtagende sorte pik, du nogensinde har set! The Doctor Is In, og han giver dig et unikt indblik i sin patients erotiske rejse, hvor intet er forbudt, og alt er tilladt. Er du klar til at blive behandlet på Dr. Rodney's helt egen måde?
 

RELATEREDE FILM