Synes om Nej tak Rapportér problem

SECRETARIES 2

Spilletid:26:29
I "Secretaries 2" får du serveret en dampende varm portion af lyst og begær! Glem alt om kedelige kontorjob, for her er det de frække sekretærer, der styrer showet. Disse brunetter er ikke bange for at vise deres vilde side, og de er klar til at tage imod de mest pulserende haner i branchen!

Tag med på en uforglemmelig rejse, hvor højhælede sko og korte nederdele er dresscoden. Disse babes ved præcis, hvordan de skal behandle en mand - fra frække blikke til sensuelle berøringer. Deres legeplads er kontoret, og de udnytter hver centimeter af det!

Forbered dig på intens passion og ekstatiske øjeblikke, når de sexede ludere bliver slikket og kneppet som aldrig før! Der er ingen grænser for, hvor langt de vil gå for at tilfredsstille deres partnere. Kan du modstå fristelsen og ikke få lyst til at sætte dig i chefstolen og erobre din egen sekretær?

"Secretaries 2" er ikke for sarte sjæle! Tag med til USA, hvor frække fantasier bliver til virkelighed. Så bind dine snørebånd og forbered dig på en vild og hæmningsløs oplevelse, der vil efterlade dig skrigende efter mere!
 

RELATEREDE FILM