Synes om Nej tak Rapportér problem

SKOLEPIGEN TESS ONANERER

Spilletid:16:51
I det smukke svenske landskab finder vi den lækre skolepige Tess. Hun er i gang med sine lektier, men hvem kan koncentrere sig om sådan noget kedeligt, når der er så meget andet frækt, der frister? Tess kan i hvert fald ikke! Hendes umættelige lyst til sensuel nydelse trækker hende væk fra bøgerne og ind i en verden af pirrende selvforkælelse.

I denne pikante film kommer vi helt tæt på Tess' saftige eventyr. Hendes stramme uniform bliver hurtigt skrællet af, mens brunetternes frække frække fantasier bringes til live. Solo-oplevelser af en helt særlig kaliber præger denne hede film, hvor Tess Lake er stjernen, der bringer temperaturen i rummet op i den absolutte svedende ecstasy.

Du vil blive forført af Tess' naturlige skønhed og hendes legende, flirtende væsen. Hendes saftige onani-scener vil bringe dig til randen af ekstase, og du vil ikke kunne modstå fristelsen til at følge med i hver eneste pirrende sekund. Så glem alt om lektier og lad Tess tage dig med på en eksplosiv rejse gennem dine mest intime drømme. Skolepigen Tess onanerer er en svensk erotikfilm, der går lige i hjertet (og mellem benene) på alle, der søger ægte brændende lidenskab.

RELATEREDE FILM