Synes om Nej tak Rapportér problem

SOMMERSEX MED DARLA OG CHANNELE

Spilletid:24:03
Sommersex med Darla og Channele er en forrygende dansk pornofilm, der vil efterlade dig både forpustet og liderlig. Darla Delovely fra Danmark og Channele fra Storbritannien er de to hovedpersoner, der tager dig med på en hæsblæsende seksuel rejse i et sommerhus.

Det er en varm sommerdag, og de fire frække hovedpersoner, Darla, Lasse, Martin og Channele, har kun ét mål for øje - at tilfredsstille deres dybeste begær. Deres indbydende kroppe glinser af sved, da de begynder at udforske hinandens intime zoner.

Ingen huller går ufortjente hen i denne film. De liderlige fyre griber enhver chance for at bruge pigerne som deres personlige sexobjekter. De fylder deres stramme fisse og lækre røvhuller med deres massive kød, og pigerne elsker det. Stønnene fylder sommerhusets vægge, mens de alle oplever en eksplosiv orgasme.

Sommersex med Darla og Channele er ikke for sarte sjæle, men hvis du er klar til en fræk oplevelse, vil du ikke blive skuffet. Giv dig hen til det uartige univers, hvor der ikke bliver sparet på lyst og begær. Tag med til Danmark og få et pirrende indblik i, hvordan sommerferien virkelig skal nydes - uden hæmninger og med masser af hed gruppesex.

RELATEREDE FILM