Synes om Nej tak Rapportér problem

STRAP-ON ENVY

Spilletid:14:03
I den frække og forførende pornofilm "Strap-on Envy" står tøserne i centrum. Disse dampende hotte babes har ikke tid til at vente på naturens gaver – de tager skam sagen i egen hånd! De sidder ikke derhjemme og leder efter en villig fyr til at tilfredsstille deres brændende begær - de går ud og finder dem!

I denne sprudlende og livlige film får du et indblik i disse gudesmukke babes, som ikke er blege for at tage kontrollen. De er ikke tilfredse med at leve passivt og drømme om en kærtegnende hånd – de er på jagt efter at dominere og behage. I deres sensuelle lingeri og med deres bisexuelle tendenser, kan du være sikker på, at der ikke vil mangle action og passion.

"Strap-on Envy" er et ægte amerikansk mesterværk, der byder på energisk og dynamisk erotik. Så hvis du er klar til at se smukke og sexede kvinder, der tager styringen i deres egne hænder – og strap-ons – så er denne film helt sikkert et must-see for dig. Glem alt om passivitet og kast dig ind i en verden af lyst og begær med disse liderlige tøser!
 

RELATEREDE FILM