Synes om Nej tak Rapportér problem

SVENSK SEX-TERAPI

Spilletid:22:43
Svensk sex-terapi er den ultimative rutsjebanetur af sensualitet og lyst, der vil efterlade dig åndeløs og svedende. Lara Stevens, en sexet ung kvinde fra Ungarn, er desperat efter at løse sine seksuelle problemer. Men hvem kunne have gættet på, at hendes besøg hos den professionelle sex-terapeut i Sverige ville ende så eksplosivt?

Lara bliver mødt af to veludrustede og ivrige elskere, der er klar til at udforske hendes lyster til det maksimale. Hendes brystvorter stritter af forventning, da hun kaster sig ud i en hæmningsløs hetrofyldt trekant, der får jorden til at ryste. Hendes rigelige naturlige bryster presser sig op imod deres varme kroppe, og de brunetter gør alt for at tilfredsstille hendes vildeste fantasier.

Lara bliver taget med storm af de erotiske kræfter, der har lurket i hendes sind. Landets svenske charme smelter sammen med hendes passion for pik og det er intime øjeblikke af ren ekstase. Denne film vil efterlade dig med mere end bare et glimt af, hvilken effekt svensk sex-terapi kan have på en vildkat som Lara. Så forbered dig på en tur fyldt med vanedannende lyst og uforglemmelige scener. Laras rejse er kun lige begyndt, og du er inviteret til at være med på hendes sexeventyr, der vil efterlade dig skrigende af tilfredshed!

RELATEREDE FILM