Synes om Nej tak Rapportér problem

SWALLOW EVERY DROP 6

Spilletid:25:35
Swallow Every Drop 6 er en sprudlende og eksplicit pornofilm, der vil efterlade dig både forpustet og tilfredsstillet. Turen går til Midtvesten, hvor den helt naturlige babe Angelica er klar til at tage sig af dine dybeste behov. Hun har en særlig evne til at rense sin tallerken - og din - før hun forlader middagsbordet. Det er ikke kun tallerkenen, hun er god til at rengøre, for Angelica er også en mester i at give blowjobs, der vil efterlade dig i ren ekstase.

Men Angelica er ikke den eneste kinky frækkert i denne film. Helt fra Tjekkiet kommer Nasty, en lækker tøs, der ikke er bange for at vise hendes glatbarberede intime områder. Hun er også vild med at smage sæd, så du kan være sikker på, at hun vil efterlade dig tom for enhver sidste dråbe.

Glem ikke Gioia, en fræk speed-demon i sengen. Hendes evner inden for knald er en ren adrenalinrus, og hun vil sikre sig, at du får en oplevelse, du aldrig vil glemme. Og hvis du er til stor sort pik, så er Chelsea og Jezabel helt klart de perfekte match for dig. Den forførende Chelsea med sin lækre store numse og den stramme lille mis vil tage dig med storm, mens Jezabel sørger for, at din søde tand bliver tilfredsstillet på den mest pirrende måde.

Swallow Every Drop 6 er ikke for sarte sjæle. Denne amerikanske film er fyldt med frække, våde og svedige stunder, der vil efterlade dig tilfredsstillet og ønskende om mere. Gør dig klar til at få dine grænser udfordret og dine fantasier bragt til live.
 

RELATEREDE FILM