Synes om Nej tak Rapportér problem

SWEETIE PIES

Spilletid:13:56
"Sweetie Pies - En fræk og forførende lap-dance over the top!"

Tag med på en hed og uforglemmelig rejse ind i en verden af uimodståelig fristelse og pirrende lidenskab. Kelly Brook, den fantastiske blonde bombe, er den ultimative stjerne i denne film og viser sine ekstraordinære evner i både ridning og hård sex. Hun er ikke kun en sød lille lækkerbisken – hun er den ultimative Sweetie Pie!

Men vent, for det stopper ikke her! En hel flok af andre sexede skønheder slutter sig til hende på hendes frække eventyr, og de er alle klar til at vise, hvad de virkelig kan. Brunetter med perfektionerede teknikker og hardcore-action, der får dig til at gispe efter vejret – du vil ikke undgå at blive draget af deres sensuelle tiltrækning.

"Sweetie Pies" er en dampende film, der vil tage dig med på en seksuel rejse, du aldrig vil glemme. Forbered dig på at blive forført af de smukkeste kvinder, som USA har at byde på, og lad dig rive med af deres utæmmelige begær. Lad Sweetie Pie og hendes vovede legekammerater overtage dine vildeste fantasier og opfylde dine dybeste lyster. Så hvad venter du på? Tag med på en oplevelse, der vil efterlade dig badet i sved og bedene efter mere!
 

RELATEREDE FILM