Synes om Nej tak Rapportér problem

TEACHERS PET 11

Spilletid:19:58
Tag med på en dampende fræk rejse ind i skjulte skolefantasier i "Teachers Pet 11". I denne sprudlende film får du en pirrende oplevelse med den frækkeste, småtittede babe, der forvandler sig til en ægte oralsexekspert, når hun tager principalets pulserende lem i sin mund. Hendes evner vil efterlade dig forpustet og måske endda lære dig et trick eller to.

"Teachers Pet 11" præsenterer også en skøn tatoveret skønhed, der ved, hvordan hun skal tage kontrol. Hun vil sætte dit sind i brand og efterlade dig bedende om mere. Dens blonde stjerner gør sig klar til at udforske de mest intime grænser af dine frækkest fantasier - og de vil uden tvivl efterlade dig i en tilstand af ren ekstase.

Med et frækt og livligt sprog og intense øjeblikke af intens nydelse, er "Teachers Pet 11" den perfekte film til dem, der er på udkig efter en filmoplevelse, der er en tand vildere end hvad man normalt ser. Så tag et smugkig ind i den forbudte verden af lærer-elev forhold og oplev den reneste form for erotisk undervisning.
 

RELATEREDE FILM