Synes om Nej tak Rapportér problem

TEEN LAND 2

Spilletid:11:36
Teen Land 2 er en jordskælvende erotikfest, der tager dig med til det forjættede land af uimodståelige unge tøser, der er sultne efter sjov. Den eksotiske skønhed, Tiffany Mason, har slået sig sammen med den ultimative Pussyman for at lære en gruppe af smukke teenagere kunsten af sensuel tilfredsstillelse. Og gud hvor de allerede gnistrer af begær!

Disse små kinky vixens er ivrige efter at udforske enhver hjørne af deres seksualitet. Med deres fantastiske lingeri, der klæber til deres stramme, toned kroppe, er det umuligt ikke at blive opstemt. Små bryster, der bare skriger efter at blive kærtegnet, bisexuelle drømme, som både fyre og piger fantaserer om, og brunetter og blondiner, der symboliserer den ultimative fristelse – Teen Land 2 har det hele!

Dyk ned i en verden af lyst og begær i Teen Land 2. Denne ulovligt frække film sender dig direkte til USA, hvor ingenting er tabu, og de unge teenagerpiger skal tilfredsstille deres mest hemmelige fantasier. Tag med på denne fortryllende rejse, hvor det kun handler om at give og modtage ekstase. Bliv forført af denne dampende sexkavalkade, og lad Teen Land 2 tage dig med på en ugudelig rejse til ren og skær nydelse!
 

RELATEREDE FILM