Synes om Nej tak Rapportér problem

THE ATTIC, SCENE 2

Spilletid:15:43
Fra det øjeblik "The Attic, Scene 2" begynder, bliver du fanget af en eksplosiv cocktail af begær og lyst. Denne frække film tager dig med på en vild og hed rejse til det forbudte. Placeret i det pulserende hjerte af USA, er historien centreret omkring en skønhed med en blond manke, der er sulten efter mere end bare én pik.

Denne umættelige nydelsesjæger er ikke tilfreds med blot én fyr - hun vil have to hårde og struttende pikke for at tilfredsstille hendes dyriske behov. Hæng på, mens hun kaster sin velskabte røv i kamp for at få hver en centimeter, hun kan, ind i sin røde, sultne mund.

Forbered dig på at blive overvældet af de sensuelle og perverse scener, når denne blondine lægger alle sine evner i spil. Tre er ikke et selskab, det er en drøm, der bliver til virkelighed. Med denne uforglemmelige film bliver hver scene skabt for at tilfredsstille selv de mest krævende af tilskuere.

"The Attic, Scene 2" er det ultimative fristed for dem, der søger en pirrende oplevelse. Så kom, dyk ned i denne intense og pirrende verden og oplev, hvordan begær og glæde smeltes sammen i et væld af kneppende nydelse. Denne film vil efterlade dig sulten efter mere, og du vil ønske at vende tilbage til "The Attic" tid og tid igen for at opdage, hvad der venter dig på det næste niveau af villighed.
 

RELATEREDE FILM