Synes om Nej tak Rapportér problem

THE DOUBLE LIFE OF CANDY

Spilletid:18:32
Tag med på en vild rejse ind i Candy's hemmelige liv! Den fristende Claudio bliver fuldstændig besat af Candy, en uimodståelig og betagende skønhed. Han kan simpelthen ikke modstå hendes forførende tiltrækning. Denne sindssyge og perverse forelskelse driver ham til at følge hende på hendes vilde eventyr. Candy lever et dobbeltliv, hvor hun sælger sin krop til de mest betalende kunder. Men er det overhovedet muligt at finde ægte kærlighed med en person, hvis primære mål i livet er at tilfredsstille lysten for penge?

Glæd dig til et frækt og uforudsigeligt møde, hvor Candy udfolder sit vilde repertoire af seksuelle fantasier. Hun er ikke bange for at vise sin utrolige evne til at mestre alle hardcore teknikker. Med hendes smukke brune lokker og dygtige mund skal du forberede dig på en tur, som du aldrig vil glemme! Fra sizzling blowjobs til eksplosive cumshot-scener, vil Candy efterlade dig forpustet og mættet af begær.

"The Double Life of Candy" er en italiensk film, der tager dig med på en erotisk rejse, hvor alle dine inderste fantasier bliver opfyldt. Gå ikke glip af denne hede filmoplevelse med Candy og hendes brunetterveninder, der er klar til at give dig en ekstremt ophidsende og eksplicit visuel nydelse. Så lad dig forføre af Candy's mørke hemmeligheder og forbered dig på at blive revet med i et orgie af seksuel spænding og intens lyst.
 

RELATEREDE FILM