Synes om Nej tak Rapportér problem

THESE FEET ARE MADE FOR FUCKING

Spilletid:25:07
En hæmningsløs og fræk film med titlen "These Feet Are Made For Fucking" er en eksplosion af begær og intimitet. Lad os tage et dybt suk og hoppe lige ind i handlingen! Her er ingen plads til passivitet - kun aktive og engagerede handlinger.

Vi introduceres til en verden af sanselige fødder, hvor fisser og numser også er udformet til at nyde den lystige leg. Ingen del af kroppen er efterladt i skyggen af begær, og hele vores fantastiske rollebesætning leverer uforglemmelige præstationer.

Medvirkende i filmen er nogle af de mest talentfulde piger og fyre i genren, der arbejder sammen for at skabe deltaljerede og sensuelle øjeblikke. Billedet af en stiv pik, glidende mellem to delikate fødder, vil få dig til at holde vejret. De legesyge og frække scener bringer os tættere på vores egne fantasier og lader os opleve lyst som aldrig før.

Disse fødder er ikke bare til walking - de er lavet til intense knald og intense orgasmer! "These Feet Are Made For Fucking" er en vilde rejse gennem Amerikansk erotik, hvor vi udforsker alle aspekter af fetish- og føddesex. Træd ind i denne verden af synd og nydelse, hvor kun din fantasi sætter grænser.
 

RELATEREDE FILM