Synes om Nej tak Rapportér problem

THESE FEET ARE MADE FOR FUCKING

Spilletid:25:29
Disse Fødder Er Lavet Til At Kneppe - Oplev den mest intense fodfetish film, der nogensinde er lavet! I denne frække Amerikanske film bliver hver eneste centimeter af disse glatbarberede skønheders kroppe forkælet og tilfredsstillet.

En eksplosion af pirrende sanselighed venter dig, når vores medvirkende divaer viser deres passion for fødder! Du vil ikke tro dine øjne, når du ser disse smukke kvinder bruge deres perfekte små tæer og bløde såler til at tilfredsstille deres lystne partnere. Uanset om de bruger deres fødder til at glide ind og ud af en varm fisse eller kærtegne en hård pik, vil du blive fanget i en verden af overvældende nydelse.

Men vores frække stjerner stopper ikke med fødderne - numser, fisser og munde er også i spil, når de udforsker enhver mulig kombination af liderlighed. De er eksperter i at give og modtage maksimal nydelse med hver eneste bevægelse.

Dybt forankret i den Amerikanske entusiasme for fetish, leverer denne film softcore meets hardcore-oplevelsen, du har ventet på. Dette er en hyldest til de mest fantastiske fødder i pornoens verden. Soles, tæer og hæle er kun begyndelsen - se hvor langt vores horny hotties vil gå for at få deres seksuelle lyster opfyldt. Frækhed, livlig action og ikoniske øjeblikke venter dig i “These Feet Are Made For Fucking”!
 

RELATEREDE FILM