Synes om Nej tak Rapportér problem

TRANSGRESSIVE XTC 7

Spilletid:19:00
Tabu brydes og grænser overskrides i den sprudlende Transgressive Xtc 7. I denne eksplosive pornofilm tager en veltrænet hingst verden med storm, når han giver sig i kast med en forførende Ladyboy. En svedig og hed affære folder sig ud på et yndefuldt satinlagnet, hvor intet er forbudt.

Med lingeri som alle tiders rekvisit, udfolder de to hovedpersoner en sanselig og uforudsigelig leg, der driver begæret i kroppen til vanvid. Den perfekt runde bagdel af den ophidsende Ladyboy er som skabt til at blive erobret og pustet fuld af liv og spænding. Intet rum for tilbageholdenhed findes, når den veltrænede fyr indtager scenen og viser sin sindssyge evne til Bryst-knep.

Den særlige forbindelse mellem tændende brunetter og fiskenet resulterer i et forførende dansegulv, hvor passionen og begæret dirrer i luften. Amerikansk inspiration og drift får pulsen til at hamre, mens det ikke længe er et spørgsmål om "hvornår", men "hvad sker der nu?". I Transgressive Xtc 7 bliver der skrevet historie, og der er ingen grænser for, hvor langt begær og lyst kan bringe os.

Find dig til rette og glem alt, hvad du tidligere har mødt. Sæt fut i dine drømme, og træd ind i Transgressive Xtc 7's fantastiske univers. Dette er intet mindre end et mesterværk inden for filmbranchen, der er skabt til at bryde tabuer og efterlade dig i en susende tilstand af ren fryd og ivrige ønsker om mere.
 

RELATEREDE FILM