Synes om Nej tak Rapportér problem

TWO COCKS IN THE BOOTY

Spilletid:31:34
To lystne kvinder kaster sig hovedkulds ud i den vildeste dobbeltanal-action nogensinde set! I "Two Cocks In The Booty" finder du ikke bare en, men hele to saftige pikke, der presser sig ind i disse frække tøser. De vilde orgasmer bliver levet i overflod, når vores fem spritnye stjerner viser deres talent for at tage imod den ultimative røvpakke.

I denne kælne film får du mere end blot sort pik, mørk og lys eller store pikke. Du får en oplevelse, der vil sende dine sanser på en vild rutsjebanetur. Tag med på en seksuel rejse, hvor ingen huller går i stykker, ingen pikke er for store, og intet underliv bliver skuffet.

Det er et vaskeægte amerikansk festfyrværkeri af lyst og begær, der eksploderer på din skærm. Og pas på, for denne regnbuefarvede fristelse er intet mindre end vanedannende! "Two Cocks In The Booty" er mere end bare en film - det er en eksplosion af liderlighed og utæmmet sex, der vil efterlade dig forpustet og fuldstændig tilfredsstillet. Så tag med på en uforglemmelig tur til den vildeste dobbeltanal-extase!
 

RELATEREDE FILM