Synes om Nej tak Rapportér problem

UNG OG GAMMEL 2

Spilletid:23:01
Hold fast! Det er tid til et vildt og sindssygt knald med "Ung og gammel 2". I denne frække film fra Frankrig vil du opleve et umætteligt moden par, der lærer et ungt par alt om perverse og ekstatiske kneppeteknikker.

Det hele starter med en pirrende introduktion til lingeri, hvor de erfarne og sexede modne kvinder viser de unge amatører, hvordan man virkelig kan forføre og friste. Passionen antænder, når de glider ud af deres tøj og ind i hinandens arme. Aldersforskellen er ingen udfordring for disse liderlige elskere, der er fast besluttede på at udforske alle de forskellige måder at tilfredsstille hinanden på.

Scenerne er fyldt med intense øjeblikke, der får selv de mest erfarne til at ryste. De unge elskende folder sig ud som aldrig før og giver sig hen til den varme, livlige og intense stemning skabt af de modne par.

Alt dette sker i hjertet af Frankrig, hvor lyst og begær fylder luften og spreder sig som en brand. Brace dig selv til denne spektakulære sensuelle oplevelse, der vil efterlade dig forpustet og tigge om mere. "Ung og gammel 2" er en uforglemmelig rejse ind i et univers af lyst, passion og ubegrænset frihed til at nyde sex i alle dens former. Kom og vær med!
 

RELATEREDE FILM