Synes om Nej tak Rapportér problem

VENDETTA, SCENE 2

Spilletid:18:40
Glem alt om kedelige møder og stive forretningslokaler! I "Vendetta, Scene 2" er der ingen formelle grænser - kun lyst og begær. Denne italienske film tager dig med på en fræk rejse, hvor en forførende brunette vil gøre alt for at tilfredsstille.

I hjertet af Italien kaster vores sexede hovedperson sig ud i en intens lidenskab, der får temperaturerne til at stige. Hendes unge udseende, smukke tatoverede krop og mørke hår får enhver til at tabe pusten. Og når hun sætter sig op i sadlen og rider på en pulserende pik i et direktørgalleri, er der ingen tvivl om, at hun er i kontrol.

Vi lover dig, at denne film er fyldt med saftige øjeblikke, som vil efterlade dig forpustet og tør i munden. Brunetten forføres af sin egen lyst og viser sin ekspertise i kunsten af at tilfredsstille. Teenagere kan lære et eller to tricks fra hende!

Tag med på en erotisk rejse og kom helt tæt på den intense lidenskab, der udspiller sig mellem lagenene i "Vendetta, Scene 2". Italiensk hengivenhed og lyst er kun et klik væk, så tøv ikke længere - dette er en film, der skaber begær!
 

RELATEREDE FILM