Synes om Nej tak Rapportér problem

ANASTASIA PIERCE IS A DOMINATRIX

Spilletid:11:06
Er du klar til at blive straffet? Tag med ind i en verden af lyster og dominans, hvor Anastasia Pierce viser sig som den ultimative dominatrix. Hun er ikke bange for at sætte dig på plads og forlange fuld respekt og lydighed. Hvis du ikke adlyder, venter der uhyrlige konsekvenser.

I denne forførende film bliver du vidne til, hvordan Anastasia på frækt og kommanderende vis træner mænd og kvinder i at behandle hende med den ære og ydmyghed, hun fortjener. Hendes dominans kender ingen grænser, og hun leger og udforsker sin seksualitet med en intensitet, der vil efterlade dig målløs.

Du vil opleve et univers af pirrende sexlegetøj, forførende fødder og forbløffende bondage- og SM-scener. Højhælede stiletter og strømper bliver de våben, der fuldender Anastasias magtfulde fremtoning.

Filmens tempofyldte action finder sted i det land, hvor grænserne for erotik og sensuel dominans hele tiden bliver udforsket - USA.

Tag med på en pirrende rejse og oplev Anastasia Pierce i al sin dominans. Men pas på, for du ved aldrig, hvad hun vil finde på. Lyt til hende, adlyd hende - eller oplev konsekvenserne.
 

RELATEREDE FILM