Synes om Nej tak Rapportér problem

DANSK PRIVAT NR. 1

Spilletid:10:59
Dyk ned i den danske undergrund med "Dansk Privat Nr. 1". Denne pikante pornofilm tager dig med tilbage til slutningen af 80'erne, hvor de frækkeste danske sexscener blev foreviget på video. Her får du et glimt af nogle af de allerførste optagelser, der er umiskendeligt danske og lige så liderlige som de er autentiske.

Mød de private danske piger og par, der for første gang træder ind i spotlyset, og lad dig forføre af deres sensuelle charme. Du vil blive forbløffet over deres sexede evner og hemmelige lyster, der overskrider enhver grænse. De elsker at sutte pikke og tager de mest sprøjteklare cumshots med et smil på læben. I deres dampende lingeri og med pirrende sexlegetøj i brug, vil de bringe dig til randen af ecstasy.

Men glem ikke, at der er plads til lidt ekstra krydderi i denne film. Tag med på en udforskning af den mere kinky side, hvor spanking og SM folder sig ud. Se med fascination, når dildoer bliver brugt til at opnå fuld tilfredsstillelse og intense orgasmer.

Dansk Privat Nr. 1 er en film, der vil få dine sanser til at eksplodere. Så spar ikke på krudtet, og giv dig hen til de mest intense og legesyge oplevelser, der blotter den danske frække side. Du vil ikke fortryde at tage turen tilbage i tiden til et Danmark, hvor lyst og begær er i højsædet. Velkommen til et erotisk eventyr i det danske land!
 

RELATEREDE FILM