Synes om Nej tak Rapportér problem

MARIA OG HERSKABET

Spilletid:26:29
I filmen "Maria og Herskabet" tager vi på en svedig og erotisk rejse ind i herskabets forførende og udfordrende verden. Maria, den sexede nordiske fristelse fra Norge, bevæger sig elegant rundt blandt herreherrerne, iført højhælede sko og kun den mindste smule tøj. Men da en serveringsfejl sender en tallerken på gulvet, bliver Maria straffet på den mest pirrende måde af fruen, den dansk-frække Michelle Andersen!

Det der starter som en spændende og fræk disciplinering udvikler sig hurtigt til en ophedet trekant mellem herskabsparret og vores uimodståelige hovedperson, Maria. Med deres lystfyldte blikke og sultne begær udforsker de alle hjørner af seksualitet og nøgenhed. Fra mørkhårede brunetter til forførende blondiner, der er ingen grænser for deres erotiske eventyr!

"Maria og Herskabet" er en hyldest til amatørernes udholdenhed og fristende udseende. Deres bryster">store bryster og naturlige skønhed får temperaturen til at stige til det absolutte klimaks. Og det hele udspiller sig i intet mindre end Danmarks forførende landskab, hvor lidenskaben virkelig får frit løb.

Så kom med på denne uforudsigelige og pirrende rejse ind i en verden af forbudne lyster og overdådig nydelse. "Maria og Herskabet" vil efterlade dig forpustet og begærligt efter mere!

RELATEREDE FILM