Synes om Nej tak Rapportér problem

FELIX THE LUCKY SLAVE 2

Spilletid:20:33
Tag med på en vanvittig rejse ind i det ukendte med Felix The Lucky Slave 2! Denne frække film udforsker alle de bedste og mest pirrende sider af dominans og underkastelse. Vores hovedperson Felix er en ægte heldig slave, der bliver forført af en læderklædt dominatrix med imponerende store og fyldige bryster. Hendes evner til at klemme og massere mænds ædlere dele er intet mindre end overvældende!

Men denne film er meget mere end blot brystfikserede scenarier! Der er også en udforskning af føddernes magi, hvor både mænd og kvinder ømhedsvist leger med hinandens fødder og giver hinanden den ultimative fornøjelse. For ikke at nævne de eksperimenterende anale eventyr, hvor intet hul er uudforsket!

Natur og fetish scener dyrkes også, hvor vores talentfulde skuespillere i teenagealderen nyder en forfriskende tur ud i det fri for at eksperimentere med deres seksuelle begær. Denne film byder også på en overdådig mængde bryster">store bryster og pirrende øjeblikke mellem både mænd og kvinder!

Træd ind i denne verden af ekstase og lad dig forføre af Felix The Lucky Slave 2, hvor alle dine vildeste fantasier bliver til virkelighed. Gør dig klar til at blive opslugt af et univers fuld af spænding, begær og uartig fornøjelse!
 

RELATEREDE FILM